Hendrikscleaning

Hendriks Cleaning

 

Hendrikscleaning is geplaatst in Elst Overbetuwe, vanuit deze locaties worden
dagelijks mensen aangestuurd voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende ‘facilitaire’ opdrachten: van reguliere schoonmaak, het weghalen van roetaanslag na een brand.

Werkzaamheden op en rond uw kantoor zijn er altijd wel. Het legen van dakgoten, verhuizingen, schoonspuiten van stoepen, klein onderhoud in kantooromgevingen, Wij staan graag, en vooral ook snel, voor u klaar! Met het huidige aanbod aan vloeren en wanden is voor het juiste onderhoud veel vakkennis vereist. Hierin heeft Hendrikscleaning al jaren ervaring!

Bij het uitvoeren van onderhoudsprojecten is het vaak nodig dat meerdere specialismen en machines moeten worden ingezet. Daarom werkt de Hendriks Cleaning volgens de alles-onder-één-dak-formule. Hogedrukreinigers, stralers, hoogwerkers en specialisten op elk gebied worden door eigen werkvoorbereidings-teams gecoördineerd.

Dat houdt in dat de doorlooptijd van zelfs het zwaarste schoonmaakproject tot een minimum kan worden beperkt, en, misschien nog wel belangrijker, dat er nauwelijks kans is op spraakverwarring. De opdrachtgevers daar weten dat Nederlandse schoonmaakbedrijven moeten voldoen aan de strengste eisen en daar ook naar handelen. Veel ondernemers kiezen voor die zekerheid, terwijl het ook in veel gevallen prijstechnisch interessant blijkt te zijn.